WE ARE RENOVATE

Opgericht door Mike Verweij in 2017, is gevestigd in Almere en heeft zich toegelegd op schilders-werkzaamheden zowel binnen als buitenshuis. Buiten deze werkzaamheden heeft hij zich ook toegelegd op houtrot-reparaties en hout-herstel werkzaamheden. Daarnaast kan hij ook voorzien in het reinigen van gevels, bestrating, dakgoten en glas-bewassing. Naast al deze werkzaamheden heeft Mike en zijn vader Marco, de expertise opgebouwd in het installeren van badkamers. Ze onderscheiden zich hierin door alle werkzaamheden onder eigen beheer uit te voeren. Er komt geen onderaannemer aan te pas! Wat vooral bij de klanten gewaardeerd wordt, is dat er mee gedacht wordt in de ontwikkeling, functionaliteit, mogelijkheden en eventuele oplossingen van het project. We combineren kwaliteit vakmanschap, superieure kennis en lage prijzen We kunnen ervoor zorgen dat een opdracht op tijd en binnen het budget wordt uitgevoerd Professionele service voor particuliere en commerciële klanten ruime ervaring en een echte focus op klanttevredenheid

  • We combine Quality Workmanship, Superior Knowledge and Low Prices
  • We Can Ensure a Job is Done on Time and on Budget
  • Proven Results for Setting Exceptional Standards in Cost Control
  • Proffesional Service for Private and Commercial Customers
  • 15 Years Experience and a Real Focus on Customer Satisfaction

BEST VALUE

We combine quality workmanship, superior knowledge and low prices to provide you with service unmatched by our competitors.

SAVING TIME

Wij hebben de expertise, ervaring en middelen om het project tot uw tevredenheid af te handelen.

WITHIN BUDGET

Work with us involve a carefully planned series of steps, centered around a schedule we stick to and daily communication.

© Copyright 2020 Verweij Schilders